YOUNAMEID

Wij geloven in de kracht van communicatie. Het gaat om jou, maar nog meer om wat je wil bereiken. Iedereen zou moeten begrijpen wie je bent en wat je doet. Wees dus duidelijk over wie je bent, wat jij, je product, merk, dienst of bedrijf doet. YOUNAMEID helpt jou bij het duidelijk communiceren van jouw kernwaarden.

NAAM

Een naam zegt alles. Een naam is de kern van je bedrijf. Het creëren van een nieuwe naam lijkt op het oog wellicht makkelijk, maar een sterke naam vergt veel denkwerk, visie en toewijding. Naming kan worden beschouwd als een van de meest cruciale onderdelen bij het creëren van iets nieuws. Het belangrijkste is dat de naam perfect past. Uiteindelijk vertegenwoordigd de naam jouw product, merk, dienst of bedrijf. Hoewel een nieuwe naam aan het begin wellicht onwennig kan voelen, duurt het niet lang voordat een andere naam ondenkbaar zou zijn.

Het creatieve proces begint bij jou. Begrijpen wie je bent en waar je voor staat is cruciaal om jou te kunnen helpen bij het creëren van de juiste naam. Daarom hebben wij een online intake formulier gecreëerd, om zo een beter inzicht te krijgen in jouw verhaal. Neem een kijkje!

Type NAMEN

Er zijn verschillende type namen. Een cruciaal aspect in naming is het gevecht tussen informatieve content en het onderscheidende karakter van de nieuwe naam. Hoe duidelijker de naam informeert waar je voor staat, hoe lastiger het vaak is om onderscheidend te zijn en niet te vergeten om te kunnen beschermen.

In essentie zijn er drie verschillende type namen: een beschrijvende naam, een associatieve naam en een abstracte naam.

  • Beschrijvende namen hebben een hoog informatief karakter, maar zijn vaak lastiger te beschermen. Deze namen beschrijven exact waar het om gaat e.g. Cheaptickets.nl.
  • Associatieve namen zijn medium informatief en medium te beschermen. Vaak wordt er een creatieve manier of een metafoor gebruikt om te beschrijven waar je voor staat  e.g. FitBit
  • Abstracte namen hebben een lag informatief karakter, maar zijn vaak makkelijker te beschermen. Deze namen refereren op geen enkele manier naar jouw business, maar kunnen korte namen zijn of bijzondere combinaties die verwijzen naar de oprichters e.g. Haribo.

Onze andere services

In de kern gaan wij over NAMING, hetgeen wij beschouwen als een vitaal onderdeel bij het creëren van iets nieuws. Echter is er meer dat bijdraagt aan jouw succes. Ervaar jij problemen met jouw IDENTITY, echt duidelijk maken wie je bent en waar je voor staat, wat jou onderscheidt van de concurrentie, wij kunnen helpen. Onze STORYTELLING service kan jou helpen een manier te vinden om dit op de juiste manier over te brengen aan jouw doelgroep. Nog niet helemaal in die fase, maar wel een geweldig idee dat niet iets meer uitwerking en gedachte verdiend? Laten we samen BRAINSTORMEN om jouw idee beter vorm te geven. Mocht je meer geïnteresseerd zijn om je eigen creatieve motor aan de gang te krijgen en op zoek naar inspiratie? Dan zijn wellicht onze CREATIEVE SESSIES iets voor jou. Voor al deze services:

  • IDENTITY
  • STORYTELLING
  • BRAINSTORMING
  • CREATIEVE SESSIES

Neem je contact met ons op via email: info@younameid.com of klik je op de knop hieronder. 

Partners:

Onze kern zit in NAMING, maar we weten dat het proces niet stop met een goede naam. Voor veel bedrijven complementeert een sterk LOGO hun identiteit. De juiste visualisatie kan de waarde van je bedrijf versterken. Dit is exact wat 'de Visuele Kant' doet. Het versterken van jouw business door het creëren van het juiste logo. Voor meer informatie kijk op: www.devisuelekant.nl of contact ons voor een complete aanbod.